Multi Gastro

Bagieciarki, Rogalikarki

Urządzenia do rogalików i bagietek – niezbędne w każdej piekarni i cukierni

Ciężko wyobrazić sobie profesjonalną piekarnię bądź cukiernię, w której nie ma tak ważnych sprzętów. Bagieciarka piekarnicza świetnie sprawdza się w formowaniu różnej wielkości francuskich bagietek i paluchów. Dzięki łatwej regulacji można swobodnie określać zarówno długość, jak i grubość tworzonej bagietki. Maszyna ta może być stosowana zarówno w małej i średniej produkcji gastronomicznej, jak i w wielkich zakładach piekarniczych. Urządzenia do bagietek posiadają różną wydajność, a także różne ustawienia wielkości wyrobów, dzięki czemu w naszej ofercie każdy znajdzie coś dla siebie.

Rogalikarki z kolei, jak sama nazwa wskazuje, są maszynami do robienia rogalików. Mają szerszy zakres możliwości, dzięki czemu można wykorzystać je do wałkowania i zawijania kęsów ciasta na rogale, paluchy, a nawet, po odłączeniu w urządzeniu taśm rolujących, do rozwałkowania ciasta np. na pizzę. Rozmiar gotowego produktu zależny jest od długości wałków w rogalikarce. Stabilna konstrukcja maszyny oraz możliwość modyfikacji ustawień pozwala na obsługę urządzenia przez jedną osobę.

Bagieciarki i rogalikarki w Multigastro – najwyższe standardy bezpieczeństwa

Wszystkie urządzenia posiadają odpowiedni system zabezpieczający, który powoduje zatrzymanie maszyny w razie odchylenia osłon. Dzięki temu, a także dzięki niezawodnej i przemyślanej konstrukcji, urządzenia do rogalików i bagietek oferowane w sklepie Multigastro spełniają najwyższe standardy bezpieczeństwa.

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium