

Kategorie
-
Blendery gastronomiczne (56)
-
Dzbanki do blenderów (14)
-
Blixery (4)
-
Cuttery (30)
-
Kotleciarki, prasy do mięsa (18)
-
Krajalnice (57)
-
Krajalnice do chleba (20)
-
Kruszarki do lodu (16)
-
Maszynki do makaronu (9)
-
Maszynki do mielenia mięsa (59)
-
Miesiarki (109)
-
Miesiarki do farszu (18)
-
Miksery planetarne (72)
-
Miksery ręczne (120)
-
Nadziewarki do kiełbas (27)
-
Nadziewarki do pączków (5)
-
Obieraczki do ziemniaków i warzyw (59)
-
Pakowarki próżniowe (117)
-
Pierogarki (9)
-
Piły do kości (12)
-
Roboty wielofunkcyjne (14)
-
Sokowirówki (14)
-
Szatkownice do warzyw (49)
-
Tarcze do szatkownic (251)
-
Urządzenia do mycia małży (1)
-
Urządzenia do przemysłu mięsnego (11)
-
Wałkowarki | wałkownice do ciasta (64)
-
Wyciskarki (57)
-
Akcesoria do obróbki mechanicznej (161)
-
Pozostałe (12)
Producent
-
Barmatic - Fine Dine (2)
-
Bartscher (83)
-
BarUP - Fine Dine (2)
-
Bizerba (16)
-
Bravilor Bonamat (1)
-
CAS (10)
-
cattabriga (1)
-
CEADO (3)
-
Domino (1)
-
Edenox (8)
-
Fama (16)
-
Fimar (6)
-
Forchef (1)
-
Forchef - Hurakan (1)
-
Forchef-G (19)
-
Forchef-Laskus (9)
-
Forchef-Magorex (5)
-
ForChef-MX (42)
-
ForChef-R (1)
-
Forchef-Resto (5)
-
Forchef-ST (1)
-
Forchef-Szron (5)
-
GGF (25)
-
Hallde (37)
-
Hamilton Beach - Fine Dine (35)
-
Harmann ventilatoren (1)
-
Hendi (256)
-
IGF fornitalia (7)
-
Intercom (5)
-
La Felsinea (37)
-
Lozamet (4)
-
Macap (1)
-
Matas (1)
-
Minerva Omega Group (18)
-
Multi Gastro (6)
-
P21 (1)
-
Redfox (41)
-
Resto Quality (121)
-
RM GASTRO (190)
-
Robot Coupe (128)
-
Sammic - Eurogast (96)
-
Sammic - Grafen (6)
-
Sammic - Hendi (1)
-
Santos (29)
-
Sinmag Europe (11)
-
Stalgast (102)
-
T-G (8)
-
Varimixer (4)
-
Vema (2)
-
Waring Commercial (9)
-
YG (34)
-
Zanolli (2)
Obróbka mechaniczna

Moletowane worki do pakowania | 150x250 mm | zestaw 100 szt.150x250 mm

Worki do gotowania sous-vide | do pakowarek komorowych | 150x200 mm
Krojenie, szatkowanie, mieszanie, wyrabianie mięsa lub ciasta to czynności, które pozwolą wykorzystać nasze urządzenia do obróbki mechanicznej. To grupa sprzętu przeznaczonego do wstępnego przygotowywania produktów poprzez ich krojenie lub łączenie i mieszanie z innymi składnikami. W tej kategorii znajdziecie Państwo zarówno tradycyjne maszynki do mielenia mięsa czy ręczne blendery, jak i bardzo zaawansowane konstrukcyjnie urządzenia do przemysłu mięsnego. Asortyment obejmuje modele dedykowane małym i dużym firmom pozwalające na przetwarzanie owoców i warzyw, a także mięsa, ciast i innych półproduktów przeznaczonych do tworzenia konkretnego dania. Oferujemy bogaty wybór krajalnic, szatkownic,noży elektrycznych, pił do kości, a także specjalistyczne urządzenia donadziewania kiełbas lub mycia małży. Wszystkie urządzenia posiadają nowoczesny system obsługi.