

Urządzenia multifunkcyjne do lodów

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | RT51 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R51 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | RT151 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R400 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R400W

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151 A Med

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151WMed

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151 AW Med

Urządzenie multi funkcyjne do produkcji lodów COMBIGEL 3

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R400 AW

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151 A Max

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151WMAX

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R600 W

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R151 AW Max

Urządzenie multi funkcyjne do produkcji lodów PASTOGEL 3-6

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R600 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator | R600 AW

Urządzenie multi funkcyjne do produkcji lodów PASTOGEL 4-8

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R4014 W

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R4014 A

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R4014 AW

Urządzenie multi funkcyjne do produkcji lodów COMBIGEL 8

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R4021 W

Urządzenie Multifunkcyjne do produkcji lodów – pasteryzator, frezer | R4021 A
Multifunkcyjne urządzenia do lodów pozwalają mieszać, gotować, pasteryzować lub zamrażać dowolną mieszaninę lub ciasto. Są niezwykle wszechstronne i szybkie w odniesieniu do produktów wymagających obróbki termicznej.
Główne funkcje multifunkcyjnych maszyn do lodów obejmują:
- Mieszanie oraz łączenie składników takich jak: mleko, śmietanę, mleko w proszku, cukier, dekstrozę, jaja, środki emulgujące, stabilizatory itp., potrzebne do przygotowywania kremów, dżemów, sosów, lodów, sorbetów oraz granity
- Podgrzewanie i dezynfekcja: topienie tłuszczy, czekolady oraz eliminacja bakterii chorobotwórczych
- Chłodzenie i uzupełnienie procesu pasteryzacji, w efekcie czego następuje hamowanie rozwoju bakterii resztkowych
- Zamrażanie mieszanki podczas wprowadzania powietrza do lodów. Jednolita obróbka mechaniczna i termiczna pozwala na wytworzenie dobrych, kremowych lodów.
Po zakończeniu całego cyklu maszyna natychmiast wyładowuje przygotowaną porcję lodów nadającą się od razu do sprzedaży. W Multi Gastro znajdą Państwo wysokiej jakości urządzenia, które pozwolą uzyskać idealną konsystencję lodów, dzięki której będą one doskonale zmrożone oraz kremowe. Wszystkie elementy, mające bezpośredni kontakt z żywnością zostały wykonane z wysokiej klasy, bezpiecznej i nietoksycznej stali nierdzewnej. Proponujemy urządzenia renomowanych producentów, od lat zajmujących się dostarczaniem wysokiej klasy urządzeń gastronomicznych.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z bogatym asortymentem naszego sklepu! Nasi specjaliści pomogą Państwu w wyborze najlepszych rozwiązań i odpowiedzą na wszystkie pytania!