

Kategorie
Producent
-
Alphatech by Lainox (28)
-
Bake Off Italiana (1)
-
Barmatic - Fine Dine (1)
-
Bartscher (62)
-
Bolarus (1)
-
FAGOR (8)
-
Forchef-G (6)
-
Forchef-Magorex (1)
-
forchef-Tecnodom (1)
-
GEMM (1)
-
GGF (40)
-
GMG (2)
-
Grafen (1)
-
Hendi (246)
-
IGF fornitalia (1)
-
Inoven (4)
-
inoxtrend (58)
-
Josper (16)
-
Lainox (19)
-
Moretti Forni (61)
-
Multi Gastro (5)
-
Piron (4)
-
Pizza Group (4)
-
Rational (9)
-
Redfox (38)
-
Resto Quality (184)
-
RM GASTRO (69)
-
Roller Grill (7)
-
SGS (11)
-
Sinmag Europe (2)
-
Stalgast (32)
-
Stalgast Meble (6)
-
T-G (2)
-
Tecnoinox (2)
-
UNOX (99)
-
Vema (1)
-
Zanolli (14)
Piece

Blacha wypiekowa perforowana - 4 ranty - 600x400mm
Piece do gastronomii
Profesjonalne urządzenia przeznaczone do obróbki termicznej stanowią nieocenianą pomoc w prowadzeniu niemal każdego rodzaju lokalu gastronomicznego. Wszystkie urządzenia zostały wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, która jest odporna na działanie wysokich temperatur, trwała i łatwa do utrzymania w czystości.
W tej kategorii znajdą Państwo również wszystkie akcesoria do pieców takie jak: blachy wypiekowe, ruszty oraz tace aluminiowe oraz pojemniki ze stali nierdzewnej.
Rodzaje pieców gastronomicznych
Na szczególną uwagę zasługują piece konwekcyjno – parowe. Dzięki zastosowanym technologiom pozwalają na prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. W urządzeniu można piec, gotować na parze, grillować, smażyć, blanszować oraz rozmrażać, bez ryzyka utraty najważniejszych składników odżywczych oraz mieszania się aromatów poszczególnych potraw.
Oprócz tego w naszej ofercie posiadamy profesjonalne piece do pizzy, piece konwekcyjne, konwekcyjne z naparowaniem, piece cukiernicze, modułowe, piece na węgiel drzewny lub drewno, a także komory wzrostowe czy piecyki konwekcyjne.
Specyficznym rodzajem pieca, dostępnego w naszej ofercie jest piec modułowy piekarniczy. Są to zarówno piece hertowe (stosowane do wypiekania pieczywa oraz do robienia pizzy), jak i szamotowe, służące do przygotowania wypieków na dużą skalę. Mogą być zasilane na gaz, olej, a także tradycyjnie – energią elektryczną.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!