Multi Gastro

Piece konwekcyjno parowe gazowe

[product id="10677, 23533, 23535, 28509"]
Piec konwekcyjno-parowy gazowy 4xGN2/3

Pojemność 4xGN2/3. Moc 4kW. Zasilanie gazowe.

Najlepsze piece konwekcyjno parowe gazowe polecane przez profesjonalistów.

Piec konwekcyjno-parowy gazowy 4xGN2/3
Producent: Hendi
6 088,72 zł 8 510,37 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
szt.
Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0511-GPRM | 5xGN1/1 | 15 kW Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0511-GPRM | 5xGN1/1 | 15 kW

Najlepsze piece konwekcyjno parowe do polecane przez profesjonalistów.

Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0511-GPRM | 5xGN1/1 | 15 kW
Producent: UNOX
20 545,00 zł 34 870,50 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
szt.
Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0711-GPRM | 7xGN1/1 | 19 kW Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0711-GPRM | 7xGN1/1 | 19 kW

Najlepsze piece konwekcyjno parowe do polecane przez profesjonalistów.

Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-0711-GPRM | 7xGN1/1 | 19 kW
Producent: UNOX
26 372,50 zł 45 110,25 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
szt.
Piec konwekcyjno-parowy Rational iCombi Classic gazowy | iCC 6-1/1 | 13,5 kW | 850x842x754 mm | Piec konwekcyjno-parowy Rational iCombi Classic gazowy | iCC 6-1/1 | 13,5 kW | 850x842x754 mm |

Najlepsze piece konwekcyjno-parowe polecane przez profesjonalistów.

Piec konwekcyjno-parowy Rational iCombi Classic gazowy | iCC 6-1/1 | 13,5 kW | 850x842x754 mm |
Producent: Rational
29 470,00 zł 51 783,00 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
szt.
Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-1011-GPRM | 10xGN1/1  | 22 kW Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-1011-GPRM | 10xGN1/1  | 22 kW

Najlepsze piece konwekcyjno parowe do polecane przez profesjonalistów.

Piec konwekcyjno-parowy ChefTop Mind.Maps plus gazowy XEVC-1011-GPRM | 10xGN1/1 | 22 kW
Producent: UNOX
35 350,00 zł 60 885,00 zł
ZOBACZ WIĘCEJ
szt.

Piece konwekcyjno-parowe gazowe – funkcjonalność i niezawodność

Wielofunkcyjność pieca konwekcyjnego pozwala przygotowywać w nim zarówno warzywa na parze, jak też pieczone ziemniaki i różnorodne mięsa. Możliwość wykorzystania jego licznych opcji w pełni zaspokaja potrzeby szefa kuchni i podniebienia gości. Piec konwencyjno-parowy gazowy stanowi rozwiązanie elastyczne, a zarazem proste w obsłudze. Umożliwia pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, duszenie i  blanszowanie potraw. Manualny panel sterowania umożliwia pełną regulację temperatury, prędkości wentylatora i wilgotności powietrza. Dzięki temu, można łatwiej kontrolować efekt finalny, zapobiegając wysuszaniu pieczonych wewnątrz mięs i warzyw. Oświetlenie komory daje wgląd do stanu potraw bez konieczności otwierania drzwiczek i zaburzania obiegu temperatury. Podwójne przeszklenie drzwi gwarantuje kompleksową ochronę termiczną, zaś autorewers w wentylatorze utrzymuje identyczną temperaturę w każdym obszarze pieca. Utrzymaniu pieca w czystości sprzyjają wysuwane prowadnice, zaokrąglone krawędzie komory, proste drzwi oraz wykonanie ze stali nierdzewnej. 

Piece konwekcyjno-parowe gazowe – dobre zarządzanie zapasami i oszczędność w gotowaniu

 Z perspektywy właściciela restauracji, niezwykle przydatną funkcją pieców konwekcyjno-parowych jest rozmrażanie i regeneracja. Pierwsza z ty