

Kategorie
Producent
Stoły chłodnicze do pizzy

Stół chłodniczy do pizzy 2-drzwiowy z blatem roboczym granitowym 300l | 900x700x1075mm

Stół chłodniczy z blatem roboczym, 2-drzwiowy z nadstawką | 900x700x1075 | 240L |

Stół chłodniczy do pizzy | AKT P0795 00EV Rilling | 270 l | 0,32 kW | 950x680x830/1120 mm

Stół chłodniczy do pizzy 900T2 | agregat dolny | 2-drzwiowy | nadstawa na 5 x 1/6 GN | 900x700x1080 mm

Stół chłodniczy do pizzy 3-drzwiowy z blatem granitowym 380l

Stół do pizzy SP 1.0 | 1-drzwiowy | nadstawka 5xGN 1/6 | 1049x700x850mm

Stół do pizzy SP 1.4 | 2-drzwiowy | nadstawka 8xGN 1/6 | 1462x700x850mm

Stół chłodniczy sałatkowy Fagor EMEP-100 GR | do pizzy | ze szklaną osłoną | 912x700x1050mm | 177l | R-290 | 2 lata gwarancji

Stół chłodniczy EMFP-135-GN GR | z blatem granitowym | 274 l | 0,202 kW | 1342x700x850 mm

Stół chłodniczy do pizzy 3-drzwiowy z nadstawą i blatem roboczym 1400x700x(H)1445mm

Stół do pizzy SP 1.9 | 3-drzwiowy | nadstawka 11xGN 1/6 | 1959x700x850mm

Stół chłodniczy do pizzy 2-drzwiowy z 7 szufladami, z blatem granitowym, 580l, 260W, 2020x800x1110 mm

Stół chłodniczy EMFP-180-GN GR | z blatem granitowym | 428 l | 0,202 kW | 1792x700x850 mm

Stół chłodniczy do pizzy | 2 drzwiowy | 600X400 | nadstawa chłodnicza | 428 l

Stół chłodniczy EMPP-150-PL GR | z blatem granitowym | 372 l | 0,212 kW | 1492x800x850 mm

Stół chłodniczy do pizzy | piekarniczy| cukierniczy | blat granitowy | 456l | 2025x800x850mm

Stół chłodniczy do pizzy | duży blat roboczy | szklana nadstawka | chłodzona nadstawka na półprodukty | 1590x700x1163 mm | EMPZ 160

Stół chłodniczy EMPP-200-PL GR | z blatem granitowym | 588 l | 0,361 kW | 2017x800x850 mm

Stół chłodniczy EMFP-225-GN GR | z blatem granitowym | 581 l | 0,224 kW | 2242x700x850 mm

Stół chłodniczy do pizzy | duży blat roboczy | szklana nadstawka | chłodzona nadstawka na półprodukty | 2110x700x1163 mm | EMPZ 210

Stół chłodniczy do pizzy | piekarniczy | cukierniczy | blat granitowy | nadstawka 9xGN1/3 | 590l | 2025x800x1435mm
Profesjonalne przygotowanie pizzy wymaga odpowiednich warunków zwłaszcza, że ciasto drożdżowe ma tendencje do szybkiego przyrastania, a pizzerman z reguły przygotowuje go więcej. Obowiązkowym wyposażeniem każdej pizzerii jest stół chłodniczy, który pozwoli utrzymać produkty oraz przygotowanie ciasto w odpowiednio niskiej temperaturze, zanim ostatecznie trafi do pieca. Stoły chłodnicze to wyspecjalizowane urządzenia, które konstrukcją przypominają szafkę z blatem, w niektórych modelach dodatkowo wyposażoną jeszcze w specjalną nadstawkę. Jej wnętrze chłodzone agregatem przypomina tradycyjną ladę chłodniczą, w której przechowuje się wędliny lub mięso. Wkomponowane w nią pojemniki przeznaczone są do przechowywania składników stanowiących wypełnienie pizzy.
Stoły chłodnicze do profesjonalnych pizzerii
Nasze stoły chłodnicze to produkty znanych i renomowanych firm, wśród których wyróżnia się Stalgast i Hendi – marki doskonale znane z wyposażenia dla gastronomii. W asortymencie znajdziesz modele urządzeń przeznaczone do małych lokalnych pizzerii, jak i do dużych sieci, w których każdego dnia przygotowuje się setki porcji w lokalu i z dostawą do domu.
W ofercie posiadamy: stoły chłodnicze do pizzy 2 i 3-drzwiowe, stoły z granitowym blatem, stoły ze szklaną osłoną, stoły z nadstawką chłodniczą.
Każda z tych propozycji dostępna jest w różnych kombinacjach, co oznacza, że możesz wybrać do swojego lokalu stół chłodniczy trzydrzwiowy z nadstawą i granitowym blatem. Właściwą kombinację oraz dodatkowe funkcje urządzenia dostosujesz do własnych potrzeb.
Możliwości techniczne stołów chłodniczych do pizzy
Stoły chłodnicze do pizzy, które posiadamy w ofercie, do różnorodne konstrukcje o mniej lub bardziej zaawansowanym charakterze, oraz związany z nimi szeroki przekrój cenowy. Inwestując w droższe modele możesz w nich liczyć na takie elementy, jak:
- komora chłodząca przystosowana do przechowywania pojemników gastronomicznych w standardzie GN 1/1,
- blat – także granitowy – o grubości sprzyjającej przygotowaniu ciasta i formowaniu pizzy,
- nadstawka chłodnicza przystosowana do przechowywania nawet sześciu pojemników gastronomicznych w standardzie GN ¼,
- agregat ulokowany w dolnej części urządzenia,
- elektroniczny termostat z możliwością programowania temperatury,
- funkcja automatycznego oszraniania komory chłodniczej,
- oddzielne zasilanie nadstawki chłodniczej,
- wysokogatunkowe materiały, w tym odporna na upływ czasu stal nierdzewna,
- chłodzenie statyczne stołu za pomocą wentylator wspomagającego,
- potrójne, samozamykające się drzwi komory chłodniczej z dobrej klasy uszczelką,
- zasilanie z sieci 230V.
Mniejsze i o połowę tańsze stoły wyposażone są tylko w dwudrzwiową komorę chłodniczą oraz nie posiadają dodatkowej nadstawki z miejscem na pojemniki gastronomiczne. Znajdziesz w nich natomiast automatyczne oszranianie, termostat i filtr przeciwpyłowy. Takie urządzenia zaspokoją potrzeby niewielkiej pizzerii, a do przechowywania dodatkowych składników pizzy możesz wykorzystać tradycyjną lodówkę.