

Kategorie
Producent
Piekarnie to lokale gastronomiczne o bardzo wąskim profilu produkcyjnym, dlatego wymagają również specjalistycznego wyposażenia. Sercem piekarni jest profesjonalny piec do wypiekania pieczywa. Do wyboru mamy kilka typów urządzeń. Pierwszy rodzaj to piece modułowe, które wyposażone są w regulowane strefy ciepła, pozwalające na dostosowanie warunków wypieku do wymagań konkretnego produktu. Piece konwekcyjno–parowe, czy drugi typ urządzeń umożliwia wiele sposobów obróbki termicznej m.in.: gotowanie na parze, blanszowanie, pieczenie, kombinowana obróbka termiczno-parowa, regeneracja.
W naszym asortymencie znajdą Państwo również piece piekarnicze do wypieku ciast oraz słodkiego i tradycyjnego pieczywa. Do przygotowywania wypieków oferujemy specjalistyczne miesiarki i komory wzrostowe do garowania, szafy fermentacyjne a także szeroki wybór akcesoriów piekarniczych. Asortyment obejmuje również profesjonalne zmywarki do koszy piekarniczych i blach cukierniczych. Wszystkie nasze modele są nowoczesnymi urządzeniami sterowanymi elektronicznie.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z bogatą ofertą naszych profesjonalnych urządzeń gastronomicznych! Nasi specjaliści pomogą Państwu w doborze rozwiązań dostosowanych do Państwa indywidualnych potrzeb!