

Kategorie
Producent
-
Amerbox - Fine Dine (2)
-
Arcoroc - Fine Dine (89)
-
Arcoroc - Hendi (17)
-
Bormioli Rocco - Stalgast (29)
-
Chef&Sommelier - Fine Dine (6)
-
Churchill - Fine Dine (228)
-
Cosy&Trendy - Fine Dine (15)
-
Fine Dine (578)
-
Hendi (20)
-
Lubiana (95)
-
Luzerne - Fine Dine (102)
-
Pasabahce (2)
-
Porland - Fine Dine (551)
-
Stalgast (349)
Porcelana
Dlaczego właśnie porcelana?
Porcelana od wieków była uważana za towar luksusowy. Dzisiaj wykonywane z niej przedmioty są ogólnodostępne, jednak nawet w XXI-wieku podawanie potraw i napojów w porcelanowej zastawie uznawane jest za gest wyrażający szacunek w stosunku do gościa. Porcelanowa zastawa jest jednym z elementów budujących wizerunek lokalu – z tego powodu wybór jej poszczególnych elementów powinien być dokonywany ze szczególną
uwagą i troską o komfort klienta. W naszej ofercie znajdą Państwo szereg wysokiej jakości naczyń o różnorodnej stylistyce, które dopełnią klimat restauracji oraz zapewnią klientom doświadczenie na najwyższym poziomie.
Co oferujemy?
W naszej ofercie można znaleźć szeroki wybór eleganckich naczyń porcelanowych o niebanalnym designie, które z łatwością dopasują Państwo do ogólnej estetyki lokalu oraz oferowanego w nim menu. Sprzedawane przez nas elementy zastawy dostępne są w wielu wymiarach i kształtach, dzięki czemu finalnie stworzony zestaw będzie w wysokim stopniu spersonalizowany i dostosowany do Państwa indywidualnych potrzeb. W naszym asortymencie znajdują się m.in. podstawowe talerze do serwowania przekąsek i głównych dań, salaterki i bulioniki, kubki i filiżanki, a także naczynia uzupełniające zastawę, takie jak dzbanki czy cukiernice.
Stawiamy na jakość
Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że naczynia do użytku w profesjonalnym lokalu powinny różnić się jakościowo od tych używanych w domowym zaciszu. Właśnie dlatego oferujemy Państwu porcelanę o szczególnej wytrzymałości, odporną na zarysowania i uszkodzenia mechaniczne wynikające z częstego użycia. Oprócz wysokiej klasy materiału zapewniamy również nienaganne wykonanie każdego naczynia, które podkreśli wygląd serwowanej potrawy.